• afrojack-vuurspuwer-lightsinmotion

AFROJACK

Tijdens het Amsterdam Dance Event zijn op verschillende locaties in Amsterdam vele optredens en concerten te bezoeken. Nieuwe en bekende nationale en internationale artiesten en dj’s laten zich hier zien en horen. De locaties en venues zijn van een klein zaaltje tot en met de grote concertzalen waaronder de AFAS live en de Ziggo Dome.

Wij werden benaderd om een productie te verzorgen in de Ziggo Dome naast niemand minder dan Afrojack. Hij had een complete show gemaakt voor jong en oud en hier verschillende acts en disciplines in geïntegreerd.

Bij de introductie van een nieuw nummer wilde Afrojack iets speciaals. Hij wilde met een choreografie van vuurspuwers, vlammenwerpers en motion-graphics een spektakel neerzetten. En dat is gelukt! Naast zanger McManus en de gitarist van Kane, Dennis van Leeuwen, mochten we vlammen voor 12.000 feestende mensen en fans.

Het was een gebeurtenis waar we met veel plezier op terugkijken. Een begin van nog veel mooie shows en optredens op prachtige podia met een uitzinnig publiek.

Klik voor een impressie op onderstaande video