Vuurshow en LED show voor bruiloftsfeest

Een bruiloft en een vuurshow van Lights in Motion staan garant voor succes. De shows vereisen speciale aandacht, omdat ze een uniek karakter hebben en plaatsvinden op de meest bijzondere dag van twee mensen – het bruidspaar. Perfectie is essentieel!

Met onze uitgebreide ervaring kunnen we het bruidspaar en de ceremoniemeester effectief begeleiden en adviseren over de perfecte inzet van een vuurshow. Het aantal gasten bepaalt over het algemeen het aantal vuurartiesten dat we voor de show inzetten.

Een vuurshow van Lights in Motion garandeert een prachtige ervaring en herinnering voor uw bruiloft en de gasten, van jong tot oud. Wat steeds vaker voorkomt, is dat gasten uit eigen initiatief een vuurshow als cadeau geven aan het bruidspaar. Op deze manier kunnen ze op een bijzondere wijze hun felicitaties overbrengen en het bruidspaar in het zonnetje zetten. Laat uw ceremoniemeester contact met ons opnemen voor meer informatie.

De finale van onze shows bevat geprogrammeerde content die een persoonlijke sfeer geeft. Het bruidspaar zal verrast worden door de prachtige en persoonlijke aard van de show, en het geweldige effect ervan op vrienden, familie en kinderen.

Met elementen zoals vuur poi, vuur waaiers, LED poi, vuur hoop, dans en schitterende muziek, bieden wij een fantastische feel-good dynamiek die de viering onvergetelijk maakt.