Vuurshow en LED show voor bruiloftsfeest

Lights in Motion is bevoorrecht om regelmatig een vuurshow te mogen verzorgen voor een bruiloftsfeest. Dit soort shows vragen een speciaal soort aandacht, omdat het eenmalig is, op de meest bijzondere en speciale dag van 2 mensen, het bruidspaar. Alles moet goed gaan!

Gelukkig hebben we hier veel ervaring mee en kunnen we het bruidspaar en de ceremoniemeester goed begeleiden en adviseren over de inzet van een vuurshow. Het aantal gasten is over het algemeen bepalend voor het aantal vuurartiesten dat de show verzorgd.

Een vuurshow van Lights in Motion biedt de garantie dat we op een prachtige manier het bruidspaar en haar gasten, van jong tot oud, blij en trots maken. Wat we de laatste tijd steeds vaker ervaren is dat de gasten op eigen initiatief een vuurshow kado geven aan het bruidspaar. Hiermee kunnen ze namelijk op een hele mooie manier het bruidspaar in het zonnetje zetten en feliciteren.

De content die we programmeren in de finale van de show maakt het heel intiem. Het bruidspaar en de gasten zullen verrast zijn hoe mooi en persoonlijk de show is en wat voor een geweldig effect het heeft op vrienden, familie en kinderen.

Vuur poi, Vuur waaiers, LED poi, Vuurspuwen, Vuur Hoop, Dans en prachtige muziek bieden een fantastische feel-good dynamiek.