THEATERSHOW BOBBEJAANLAND

“The Legend – Land of Fire and Flames”

In Bobbejaanland is Land of Legends geopend. Met indrukwekkende attracties spelen de elementen water, aarde, wind en vuur in Land of Legends een centrale rol. Om de opening en de lancering van de spectaculaire nieuwe rollercoaster Fury te vieren, verzorgt Lights in Motion de hele zomer vuurshows in het theater van Bobbejaanland.

De triple launch-coaster Fury vertegenwoordigt het element vuur. In het verhaal wordt de Fury aangevallen door draak Fogo. Deze is furieus en moet bestreden worden…

…De Guardian of Elements en zijn vuurridders doen hierbij een beroep op de vuurartiesten van Lights in Motion. In de theatershow “The Legend – Land of Fire and Flames” ziet u hoe we ons voorbereiden op het gevecht met Fogo. Een prachtig verhaal komt tot leven in een show van 20 minuten.

Dagelijks verzorgen we van 13 juli tot en met 21 augustus spectaculaire shows met veel vuur, visuals, aereals en waanzinnige skills. De hele zomer heten we u van harte welkom in Bobbejaanland, het plezanste land in Belgie.

Kom langs, geniet en maak kennis met Lights in Motion.

Looopings.nlOnafhankelijke nieuwssite over attractieparken in Europa