• WIE ZIJN WIJ

  Wij stellen ons graag aan u voor

 • WIE ZIJN WIJ

  Wij stellen ons graag aan u voor

 • WIE ZIJN WIJ

  Wij stellen ons graag aan u voor

 • WIE ZIJN WIJ

  Wij stellen ons graag aan u voor

Lights in Motion

Lights in Motion zag het licht in 2008, dankzij de oprichting door professioneel danseres en choreograaf Gunilla Bergström.

In 2007 stuitte zij op de betoverende flow art “poi” en herkende meteen de uitzonderlijke mogelijkheden ervan. Met immense passie en toewijding bracht zij deze elegante bewegingskunst naar een breed publiek in Nederland en België.

Maar het hield daar niet op. Gunilla combineerde dans met diverse flow art disciplines, LED, vuur, video en pyrotechniek, wat resulteerde in adembenemende producties en vruchtbare samenwerkingen.

Inmiddels is Lights in Motion uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in Nederland en België op het gebied van vuurshows, LED shows, dans en entertainment met licht.

Met veel bijzondere projecten in het vooruitzicht en een scala aan vakkennis, hebben wij samen met onze partners een gezamenlijke goal voor ogen: spraakmakende, unieke en spectaculaire shows verzorgen voor een breed publiek!

We move Light… Light moves you!

Gunilla Bergström

Gunilla heeft haar opleiding gevolgd bij het Zweeds Nationaal Ballet in Stockholm (Swedisch Royal Ballet School). Hier studeerde zij klassiek ballet, moderne dans en jazz. Na een succesvolle afronding, koos zij voor Nederland als haar thuisbasis.

Na een jarenlange succesvolle carrière in theatershows, concert reeksen en tv programma’s, ontdekte ze de dans met Vuur en Licht. Ervaring op top niveau vertalen naar deze vorm van shows werd haar nieuwe ambitie.

Lights in Motion bestaat uit een selectie van de beste artiesten uit Nederland en België, die uitblinken in hun discipline. Ze stelt ze graag aan u voor!

Lisa is een mooie verschijning op het podium en beheerst verschillende disciplines, zoals Hula Hoop, Poi en Waaiers. Op een speelse en bijzondere manier brengt zij met haar performances het publiek in vervoering. Dit doet zij met zowel Vuur als LED.

Verder bezit Lisa over een bijzondere creatieve geest en naast onze shows is ze bezig met het maken van eigen producties.

Favoriete disciplines: Hula Hoop, Poi, Waaiers, Grime and Kostuums

Manuel is een enorme getalenteerde artiest die reeds op 15-jarige leeftijd met vuur begon te spinnen.

Met zijn achtergrond als gymnast en circusartiest en zijn professionele benadering van het vak maakt dat hij een grote reeks aan verschillende tools op een geweldige manier kan manipuleren.

Manuel is fulltime performer bij Lights in Motion en hij is initiatiefnemer en organisator van het Belgische flow arts event: Ignite.

Favoriete disciplines: poi, buugeng en double-staff

Multi-talent Vincent spint op een bijzonder hoog niveau. Poi, Staff en Double Staff genieten hierbij zijn voorkeur. Hij heeft een achtergrond als gymnast en turner, waarmee hij zijn performances een extra dynamiek geeft.

Vincent is hiernaast ook afgestudeerd als licht – en geluidstechnicus. Een creatieveling dus, die op vele fronten actief is.

Favoriete disciplines: Poi, Staff, Dragonstaff, Licht en Techniek

De prachtige Simone, aka Simona Ula, is gespecialiseerd in Hoop Dance. Een combinatie van dans en technische hoop kunsten. Deze discipline beheerst ze als geen ander en met veel toewijding en liefde brengt zij dit over op haar publiek.

Ze staat al van jongs af aan op het podium. Na verschillende jaren als solo artiest actief te zijn, kwam zij in contact met Gunilla en heeft zij zich aangesloten bij het team van Lights in Motion.

Simone performt met LED, Vuur, Passie en een enorm Talent!

Favoriete disciplines: Hula Hoop

Wouter is een ware entertainer. Zodra hij mag performen gaat de knop om en is hij volledig in zijn element.

Hij heeft vele optredens op diverse festivals mogen verzorgen en draagt met zijn aanwezigheid op een unieke manier bij aan de sfeer. Bekijk zijn bijzondere talent in de videoclip van Tsunami in onze Blog.

Favoriete disciplines: moet ik kiezen? Poi, Staff, Vuurspuwen, Wand, Contact-juggling

Vrienden van

AudioVisionLight & Sound Productions
Mirage Laser GroupLaser productions
Dr. Beat CreatechsLight & Sound Productions
Vangelabbeek EventsPyrotechnics
Backstage FXPyrotechnics
House of CherriesConcepts & Styling

Management

Gunilla BergströmCreative
Marc DassenProduction
Koen de BruynCreative
Folkert-Jan OosterkampTechnical