• WIE ZIJN WIJ

  Wij stellen ons graag aan u voor

 • WIE ZIJN WIJ

  Wij stellen ons graag aan u voor

 • WIE ZIJN WIJ

  Wij stellen ons graag aan u voor

 • WIE ZIJN WIJ

  Wij stellen ons graag aan u voor

Lights in Motion

Lights in Motion is in 2008 opgericht door professioneel danseres en choreograaf Gunilla Bergström.

In 2007 ontdekte zij de flow art “poi” en wist ze dat ze iets heel bijzonders had gevonden. Met grote passie en gedrevenheid heeft zij deze mooie bewegingskunst voor een breed publiek in Nederland en België op de kaart weten te zetten.

Daar bleef het echter niet bij. Dans in combinatie met meerdere flow art disciplines, licht, vuur, multimedia en pyrotechniek resulteerde in grote producties en mooie samenwerkingen.

Inmiddels is Lights in Motion uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in Nederland en België op het gebied van Vuurshows, Dans en Entertainment met Licht.

Met veel bijzondere projecten in het vooruitzicht en een scala aan vakkennis, hebben wij samen met onze partners Dr. Beat Createchs, Vangelabbeek en House of Cherries., een gezamenlijke goal voor ogen: spraakmakende, unieke en spectaculaire shows verzorgen voor een breed publiek!

We move Light… Light moves you!

Gunilla Bergström

Gunilla heeft haar opleiding gevolgd bij het Zweeds Nationaal Ballet in Stockholm (Swedisch Royal Ballet School). Hier studeerde zij klassiek ballet, moderne dans en jazz. Na een succesvolle afronding, koos zij voor Nederland als haar thuisbasis.

Na een jarenlange succesvolle carrière in theatershows, concert reeksen en tv programma’s, ontdekte ze de dans met Vuur en Licht. Ervaring op top niveau vertalen naar deze vorm van shows werd haar nieuwe ambitie.

Lights in Motion bestaat uit een selectie van de beste artiesten uit Nederland en België, die uitblinken in hun discipline. Ze stelt ze graag aan u voor!

Robbert-Jan, aka AirJay, begon jaren geleden met cocktails en flairen achter de bar. Jongleren met flessen en entertainen smaakte naar meer. Na intensieve training van verschillende disciplines met Vuur en LED en een succesvol optreden bij Holland’s got Talent, heeft hij zich aangesloten bij Lights in Motion.

Zijn charisma en achtergrond als danser gecombineerd met Vuur- en LED tools als waaiers, staff, buugeng en een hoge kwaliteit aan vuurspuwen bieden waanzinnige optredens.

Lisa is een mooie verschijning op het podium en beheerst verschillende disciplines, zoals Hula Hoop, Poi en Waaiers. Op een speelse en bijzondere manier brengt zij met haar performances het publiek in vervoering. Dit doet zij met zowel Vuur als LED.

Verder bezit Lisa over een bijzondere creatieve geest en naast onze shows is ze bezig met het maken van eigen producties.

Favoriete disciplines: Hula Hoop, Poi, Waaiers, Grime and Kostuums

Multi-talent Vincent spint op een bijzonder hoog niveau. Poi, Staff en Double Staff genieten hierbij zijn voorkeur. Hij heeft een achtergrond als gymnast en turner, waarmee hij zijn performances een extra dynamiek geeft.

Vincent is hiernaast ook afgestudeerd als licht – en geluidstechnicus. Een creatieveling dus, die op vele fronten actief is.

Favoriete disciplines: Poi, Staff, Dragonstaff, Licht en Techniek

Wouter is een ware entertainer. Zodra hij mag performen gaat de knop om en is hij volledig in zijn element.

Hij heeft vele optredens op diverse festivals mogen verzorgen en draagt met zijn aanwezigheid op een unieke manier bij aan de sfeer. Bekijk zijn bijzondere talent in de videoclip van Tsunami in onze Blog.

Favoriete disciplines: moet ik kiezen? Poi, Staff, Vuurspuwen, Wand, Contact-juggling

De prachtige Simone, aka Simona Ula, is gespecialiseerd in Hoop Dance. Een combinatie van dans en technische hoop kunsten. Deze discipline beheerst ze als geen ander en met veel toewijding en liefde brengt zij dit over op haar publiek.

Ze staat al van jongs af aan op het podium. Na verschillende jaren als solo artiest actief te zijn, kwam zij in contact met Gunilla en heeft zij zich aangesloten bij het team van Lights in Motion.

Simone performt met LED, Vuur, Passie en een enorm Talent!

Favoriete disciplines: Hula Hoop

Manuel is een enorme getalenteerde artiest die reeds op 15-jarige leeftijd met vuur begon te spinnen.

Met zijn achtergrond als gymnast en circusartiest en zijn professionele benadering van het vak maakt dat hij een grote reeks aan verschillende tools op een geweldige manier kan manipuleren.

Manuel is fulltime performer bij Lights in Motion en hij is initiatiefnemer en organisator van het Belgische flow arts event: Ignite.

Favoriete disciplines: poi, buugeng en double-staff

Going out with a bang. Arnout is onze “allergrootste” vuurartiest. Met zijn imposante voorkomen en lengte hoeft hij maar een stap op het podium te zetten om de aandacht naar zich toe te trekken. Door zijn liefde voor mythologie, historie, oeroude tradities en voorvaderen krijgen zijn shows een enorm karakter.

Arnout is een specialist in vuurspuwen en creëert enorme vuurbollen door zijn grote longinhoud. Vuistregel, alles moet groot bij hem.

Favoriete disciplines: the bigger, the better. Zwaarden, speren en gigantische poi

De jonge Laura is een bijzonder getalenteerde dame op het gebied van Poi. Zij spint op hoog niveau en met een enorme glimlach op haar gezicht.

Laura houdt van een uitdaging, traint ontzettend hard en is gek op kleurrijke kostuums. Het liefst zou zij elke dag op het podium willen staan, om haar kunsten met het publiek te kunnen delen.

Favoriete disciplines: Poi en Rope Dart

Martijn, aka Merkaba Sun, is onze poi goeroe.  Samen met Gunilla heeft hij in de afgelopen jaren de flow art Poi voor een breed publiek op de kaart weten te zetten. Hij beheert onze Facebook community Poi People en geeft lessen en workshops.

Martijn is een groot inspirator voor collega’s en publiek met zijn waanzinnige Poi kunsten.

Favoriete disciplines: Poi, poi en nog eens poi

Vrienden van

Dr. Beat CreatechsLight & Sound Productions
Vangelabbeek EventsPyrotechnics
Backstage FXPyrotechnics
House of CherriesConcepts & Styling

Management

Gunilla BergströmCreative
Marc DassenOperations
Koen de BruynCreative
Jan BoersmaTechnical